ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η εταιρεία μας μέσα από την μακρόχρονη παρουσία της στον χώρο της κατασκευής και της πελατοκεντρικής προσέγγισης του αντικειμένου της έχει διαμορφώσει ένα πλαίσιο αρχών για την δραστηριότητα της που συμπυκνώνονται στο τρίπτυχο ποιότητα, συνέπεια, ευελιξία.

Διαβάστε περισσότερα: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΜΕΛΕΤΗ

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί αρχιτεκτονικές μελέτες κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Η κάθε μελέτη-έργο έχει τις ιδιαιτερότητες της, χωρικές, νομικές, που αφορούν τις χρήσεις του χώρου ή που αφορούν τους ανθρώπους-χρήστες. Το τρίπτυχο ποιότητα συνέπεια ευελιξία μας οδηγεί.

Διαβάστε περισσότερα: ΜΕΛΕΤΗ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ

Η εταιρεία μας διαθέτει σημαντική εμπειρία στην κατασκευή κτηριακών έργων με το κλειδί στο χέρι.

Αναλυτικότερα:

 • Στην κατασκευή κατοικιών υψηλών απαιτήσεων. Συγκεκριμένα κατασκευή νέων κατοικιών σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους που στοχεύουν στην εξοικονόμηση ενέργειας τόσο μέσω εκμετάλλευσης φυσικών πόρων (γεωθερμία, ηλιακή ενέργεια κτλ) όσο και μέσω της εκμετάλλευσης της ηλεκτρονικής διαχείρισης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων (instabus ή GALI, BETS κ.τ.λ).
  Παράλληλα η εταιρεία μας μπορεί μέσω της εμπειρίας της να συμβάλει στον βιοκλιματικό σχεδιασμό των κατοικιών τόσο στο επίπεδο του γενικού σχεδιασμού τους όσο και της επιλογής των υλικών κατασκευής.
  Στα πλαίσια αυτά η εταιρεία μας έχει κατασκευάσει σημαντικό αριθμό κατοικιών στην Κηφισιά, στο Σούνιο, στο Λαγονήσι, στη Βάρη, στο Χαλάνδρι, στην Αγία Παρασκευή, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στον Παρνασσό και στο Πήλιο.
 • Στην κατασκευή επαγγελματικών χώρων και συγκεκριμένα στην κατασκευή πολυώροφων κτηρίων γραφείων με υπόγειους χώρους στάθμευσης σε 2 και 3 επίπεδα για την κατασκευή των οποίων απαιτήθηκαν εργασίες αντιστήριξης με πασσάλους και αγκύρια.
  Όλα τα κτήρια είχαν υψηλές απαιτήσεις σε Η/Μ εγκαταστάσεις όπως υποσταθμούς, ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, ups, κεντρικό σύστημα κλιματισμού, δίκτυο DATA VOICE, καθώς και BETS (σύστημα ελέγχου των Η/Μ εγκαταστάσεων)
 • Στην κατασκευή κτηρίων τραπεζών υψηλών προδιαγραφών με όλες τις απαιτούμενες ειδικές κατασκευές.
 • Στην κατασκευή εμπορικών καταστημάτων μηχανοκίνητων οχημάτων, ένδυσης, οπτικών, βιβλιοπωλείων, πλήρως εξοπλισμένων με υψηλές αισθητικές απαιτήσεις.
 • Στην κατασκευή καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια, μπάρ, ζαχαροπλαστεία με πλήρη εξοπλισμό συμπεριλαμανομένης της διεκπεραίωσης των διαδικασιών αδειοδότησης λειτουργίας τους,
 • Στην κατασκευή εκπαιδευτηρίων (ART CENTER DERREE) με αίθουσες συνεδρίων με ειδικές ακουστικές απαιτήσεις
 • Κατασκευή κτηρίων πρόνοιας.(ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)
 • Στην κατασκευή βιομηχανικών και αποθηκευτικών χώρων με φέροντα οργανισμό είτε από οπλισμένο σκυρόδεμα είτε από μεταλλική κατασκευή. Με τις συνοδεύουσες Η/Μ εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, ατμού, κλιματισμού ακριβείας (close control),εγκατάστασης πυρόσβεσης με νερό, αερολύματα ή CO2.
 • Στην κατασκευή μονάδων γαλακτοκομικών προιόντων με όλες τις απαιτούμενες ειδικές προδιαγραφές.
 • Αναπαλαιώσεις διατηρητέων κτηρίων. Ενίσχυση φέροντα οργανισμού από λιθοδομή με τσιμεντενέσης και γκανάιτ. Αποκατάσταση παλαιών εσωτερικών και εξωτερικών γύψινων διακοσμητικών επενδύσεων και τοιχογραφιών(φρέσκα )κ.τ.λ.
 • Ανακαινίσεις παλαιών κατοικιών και γραφείων σύμφωνα και με τον νόμο περί ενεργειακής θωράκισης κτηρίων.
 • Αποκαταστάσεις βλαβών φέροντα οργανισμού κτηρίων από σεισμό με μανδύες, μεταλλικά ελάσματα, ανθρακονήματα , ανθρακοελάσματα, ρητινενέσεις κ.τ.λ.