ΜΕΛΕΤΗ

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί αρχιτεκτονικές μελέτες κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Η κάθε μελέτη-έργο έχει τις ιδιαιτερότητες της, χωρικές, νομικές, που αφορούν τις χρήσεις του χώρου ή που αφορούν τους ανθρώπους-χρήστες. Το τρίπτυχο ποιότητα συνέπεια ευελιξία μας οδηγεί.

Ποιότητα στο σχεδιασμό ώστε το χωρικό αποτέλεσμα να εκφράζει τον πελάτη μας και μέσα από την καθοδήγηση μας και τις προτάσεις μας να τηρεί τις 4 αρχές του Βιτρούβιου comoditas, firmitas, voluptas, localitas.

Είναι μεγάλη πρόκληση και κινητήρια δύναμη για τη δουλειά μας η δημιουργία μιας αρχιτεκτονικής που να σέβεται τον χώρο και τον εαυτό της σε μια εποχή όπου το copy paste μεσουρανεί.

Συνέπεια στους χρόνους σχεδιασμού με διαρκή συνεργασία με τον πελάτη-χρήστη ώστε να καθοριστούν με τον ακριβέστερο και αναλυτικότερο τρόπο οι ανάγκες και οι επιθυμίες του για την υλοποίηση του χώρου ή του κτηρίου που τον αφορά, είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο είτε πρόκειται για χώρο κατοικίας

Ευελιξία γιατί κάθε μελέτη είναι μια πρόκληση να γεννηθεί ένας χώρος που να εκφράζει τον χρήστη, να είναι ολοκληρωμένος, άρτιος αισθητικά ανεξαρτήτως ύφους και στυλ και να εναρμονίζεται με το περιβάλλον του.

Η εμπειρία μας, μας δίδαξε να σεβόμαστε και να αναγνωρίζουμε την πολυπλοκότητα και την διαφορετικότητα στις ανάγκες, στους ανθρώπους, στις χρήσεις καθώς και την αναγκαιότητα της ευελιξίας στο σχεδιασμό του χώρου και του κόστους κατασκευής του.